Jag vet första gången jag fick mitt visitkort med mitt namn och yrkestitel på, vilken genuin känsla det var att få den där bunten med ett par hundra visitkort. Jag gissar på att det var runt 2007, eller nåt, på den tiden då det fortfarande var omåttligt populärt med visitkort. Jag hade som sagt aldrig haft någon nytta av ett visitkort men hade tagit emot några stycken och känt att jag också någon gång ville vara den där personen som så käckt delade ut sina snygga och värdefulla visitkort. Men det dröjde som sagt ända fram till runt 2007 innan jag fick mina egna. Sedan delade jag kanske ut 10 stycken av alla hundratals jag fick. Sedan bytte företaget namn och så fick vi nya.

Visitkort själv?

Att tillverka egna visitkort har varit väldigt populärt i omgångar. När vi beställde åt företaget mellan 2007-2010 så var man tvungen att beställa väldigt stora mängder med visitkort för att få igenom beställningen, och så klart var det billigare att beställa många. Men frågan är hur många som gjorde åt sina visitkort? Själv lyckades jag bara dela ut ett fåtal. Nu var ju inte jag ute och bearbetade kunder så min nytta med visitkort var väl kanske inte så stor. Hur som helst så har jag försökt att fixa egna visitkort genom olika program. Det har väl funkat sådär. Är du inget proffs på de olika verktyg som du kan använda så blir det inte särskilt snyggt. Bara att beskära/klippa kan vara väldigt svårt att få till.

Beställa visitkort

Numera år 2021 så är det inga problem med att beställa visitkort! Det är både enkelt och väldigt billigt. Du måste inte beställa flera hundra visitkort som krävdes längre tillbaka utan det går att ordna även om du är ett litet företag. Att få till en snygg mall online är inte heller särskilt svårt då det finns många att välja mellan och du kan få hur fräcka och coola visitkort som helst, endast din fantasi sätter stopp.

Kommentarer är stängda.